woensdag 2 oktober 2013

Tekenen

Er zijn veel dingen dit ik ontzettend leuk vind om te doen. Waar tekenen er ook 1 van is. Ik wil helemaal niet zeggen dat ik er goed in ben maar het is heerlijk om te doen. Met kleurpotlood maar ook met wasco of andere materialen. Ik vind verf ook altijd leuk. Daar kan je zo heerlijk mee mengen en andere kleuren maken. En kliederen!

De tekeningen die hieronder staan heb ik gemaakt met potlood en op gewoon papier:)
Ik ben begonnen aan de work shop van kimwelling.blogspot.nl. Echt heel leuk. En hij is hier te vinden!! Ik kon uit een aantal onderwerpen kiezen en ik heb gekozen om een future fantastic insect word te gaan maken. Eerst heb me vooral verdiept in het onderwerp insecten. Ik vind het hele bijzondere dieren en toen ik me er in ging verdiepen kwam ik er achter dat ik er helemaal niets van wist hehe. Behalve dat ze uit 3 delen bestaan en 6 potjes hebben en dat ze over het algemeen kunnen vliegen.

Als eerste stap heb ik een soort van mind map gemaakt van allerlei dingen en dieren.


Dat ziet er dus zo uit ongeveer. Toen ik dat allemaal had gevonden en had gelezen ben ik wat gaan tekenen/ schetsen/ kliederen. 


Maar nu ik dit heb weet ik eigenlijk niet zo goed hoe ik verder moet. De uitleg is heel duidelijk maar durf niet zo goed:) Straks word het niet mooi en verpruts ik het. Maar dan is er nog geen man overboord natuurlijk. Wie weet zal ik morgen verder gaan bedenken over hoe ik de future fantastic insect word zal gaan afmaken! En zodra deze klaar is zal ik het op mijn blog zetten:)

Ga ik nu een kop thee zetten en verder bedenken hoe ik dit project af zal gaan maken.

Fijne dag! 

1 opmerking:

 1. Hey Doris,
  Wat een goed begin! Hele mooie tekening en goed onderzoek!
  Je zou ook nog kunnen kijken naar hun leefomgeving (dan heb je wat extra 'vulmateriaal' voor je 3D illu straks).
  Enne... probeer het maar stap voor stap te doen, en je dan ook alleen richten op die ene stap in je proces. Niet meteen aan een eindproduct te denken (of dat je het zou kunnen verprutsen). De weg er naar toe is veel belangrijker, hier doe je nl de ontdekkingen die je verder op weg kunnen helpen. Soms gebeurt er iets waarvan je denkt ' oh, nee nu heb ik het verpest!' maar vaak zijn dit soort ongelukjes juist goed omdat je dan of weet hoe het niet moet of juist iets nieuws ontdekt!
  Dus, ga gewoon lekker aan de slag en als je het 'verpest' ga je verder met een andere stap.
  Succes en veel plezier! Groetjes Kim

  BeantwoordenVerwijderen