maandag 25 februari 2013

Op school

Het is al weer een tijd geleden dat ik een bericht heb geplaatst. Dit komt omdat ik veel tentamens had en dat gaat toch wel voor bloggen. Ook al vind ik bloggen wel veel leuker:) Gelukkig  heb  ik mijn tentamens gehaald het heeft dus wel geholpen en me te concentreren op school. (natuurlijk:D)
Om te ontspannen ben ik aan het haken geslagen. En heb weer een super leuke slinger gemaakt naar patroon van ingthings. Overigens waren de grote rondjes (zie foto) mijn kerstballen :)


Gelukkig zitten G en ik in een iets rustiger vaarwater. Ben wel bezig met mijn scriptie schrijven wat ik wel ontzettend spannend vind maar ook wel een uitdaging.
Wat ik een erg fijn idee vind is dat het einde van mijn studie een beetje in zicht komt. Het lijkt me zo fijn om niet meer naar Utrecht te hoeven en te gaan werken!
Ook al is het gevaar misschien dat je in een sleur komt. Tenminste dat hoor je wel eens. Maar op dit moment lijkt me een sleur heerlijk:D
elke dag het zelfde kan je tenminste plannen maken en je weet waar je aan toe bent:) Vind het zo fijn om daar over te fantaseren en te denken oeoe later als ik groot ben en een baan heb dan ga ik...... enz.
Maar goed dat blijft nog bij fantaseren omdat ik nog op school zit:)


Dit zijn de slingers waar ik het over had. Helemaal boven in zie je onderste stukje of de foto's hier boven zie je hoe hij hangt en hoe hij er uit ziet.
Ben er zelf erg blij mee! Vooral om de vrolijke kleuren doet me denken aan de lente!!

Nou fijne avond!
-xxx-

Geen opmerkingen:

Een reactie posten