dinsdag 23 april 2013

Boek 3

Ik heb een lijstje voor mezelf gemaakt (wie doet dat niet) met wat ik dit jaar anders wil gaan doen en goede doelen natuurlijk. 
Een paar daar van zijn minder tv kijken en meer muziek gaan luisteren. 
Minder tv en meer boeken lezen. 
Minder snoepen en gezonder gaan eten (dat gaat me helaas nog niet zo goed af) 
Gaan hard lopen en meer gaan zingen. Nou werd ik ineens gevraagd voor ene band nou dat is helemaal leuk!! Dus nu zit ik ook nog in een band :D wie had dat ooit verwacht!! 
Ik niet heb ook maar meteen zangles genomen. 
Eigenlijk gaat het minder tv kijken ook niet zo goed maar lees wel meer boeken dus ja eigenlijk valt het dan ook wel weer mee:)
 Ow ja en ik wou ook meer gaan bloggen...dat is een tijd goed gegaan maar toch weer weggezakt. 
Ik snap het niet want het is zo leuk en fijn om lekker van je af te schrijven en dat het er nog leuk uit ziet ook met hier en daar een fototje:) Ook zo iets.
 Ik heb nu sinds een paar maand een iPhone super leuk! Maar dan wil ik ook elke dag om 4 uur een foto maken van wat ik aan het doen ben. Nou dat is echt onmogelijk!! Snap niet hoe sommige mensen in blogland dat kunnen!! 
Nou dat waren wel wat doelen die redelijk goed gaan.

Momenteel ben ik bezig om mijn scriptie te schrijven.
 Is heel veel werk maar wel heel leuk werk. 
Om wat ontspanning te zoeken ben ik meer boeken gaan lezen, haken en andere gefreubel. Maar wat mij erg opvalt is dat lezen heerlijk is. 
Dat je even helemaal in een andere wereld kan zijn. Waar mensen slechteriken oppakken enzo:)
Ik ben nu bezig in het boek de witte leeuwin uit de Wallander-reeks sjemig wat spannend echt kan het boek niet loslaten!
Dit is het 3de boek dat ik dit jaar heb gelezen nummer 2 wou ik ook nog op mijn blog zetten maar die is al weer uitgeleend aan een vriendin:) dus dit is nummer 3. Ben onlangs naar de kringloop geweest en heb een behoorlijke stapel boeken gekocht dus kan een goede tijd vooruit:)
Fijne dag!
-xxx-


Geen opmerkingen:

Een reactie posten