woensdag 18 september 2013

Vakantie

G en ik zijn voor het eerst op vakantie geweest sinds 4,5 jaar! Het is niet helemaal waar want we zijn 3 jaar geleden naar Antwerpen geweest en we zijn een keer wezen proef kamperen:) op camping Engeland in Ruinen :) Maar nu zijn we met de tent naar Frankrijk geweest! We mochten de auto van mijn ouders gebruiken om er heen te rijden. Zo tof!
we zijn eerst naar de Jura gereden hebben we 2 nachten gekampeerd en daarna zijn we naar Aubenas in de Ardeche gegaan. En wat was dat heerlijk en super leuk!! Baal echt dat alles al weer is afgelopen. Maar aan de andere kant is het ook wel weer lekker om ritme te hebben. Elke dag op tijd opstaan klaar maken voor school, stage, werk of sport school. Als je er zo over nadenkt hebben we maar een druk leven. 
Sinds kort zit ik bij de sportschool omdat ik sporten toch erg miste. Maar nu dus weer lekker bezig. Ik doe aan bodypump en dat soort lessen. De dag erna wel ontzetten veel spierpijn!! Dan denk ik dat hoort er bij:)
Om dan even uit te rusten kijk ik naar Heroes z'n leuke serie kan er niet mee stoppen. Is een paar jaar geleden op t.v geweest een vriendin heeft ze op dvd en die mocht ik lenen:) Jeeej!! 
En terwijl ik naar Heroes kijk zit ik ook heerlijk te haken. Deze slingers heb ik gehaakt. Ben nu bezig met een roze misschien leuk voor op een meisjes kamer. 


Fijne dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten